Med ekte, norske råvarer og kompromissløs kvalitet leverer Digg Pizza ekte vare – hver gang

Digg-metoden

  • To personer lager pasta i en industriell pasta fabrik.

    Hold det ekte

    Mange aktører velger snarveier; vi går den ekstra milen. For oss handler «hold det ekte» om å respektere råvaren, produsenten og naturen. Vi setter alltid kvalitet først og står støtt i vår filosofi: Ekte ingredienser gir ekte smak.

  • Kuer som graaser på en fjellvidde med snødekte fjell i bakgrunnen.

    Lokalt

    Der vi kan, bruker vi norske råvarer. Det sikrer kortreist mat, bedre kvalitet og støtter den norske bonden. Dette gir en sunn og robust verdikjede som gagner både lokalsamfunnet og miljøet.

  • Et utvalg av ferske grønnsaker på en svart bakgrunn, inkludert brokkoli, kål, agurker, gul paprika, rød paprika, gulrot, rødløk, sitron, blomkål, og radiser, noen i grønne nettingposer.

    Null matsvinn

    Vi er stolte av å ha det vi mener er bransjens laveste matsvinn. Null matsvinn er vår visjon. All mat lages på bestilling, og ved hjelp av smart produksjon, kunstig intelligens og ekte engasjement har vi redusert vårt avtrykk til et minimum. Langtidshevet surdeig er en av våre hemmeligheter.

  • Nærbilde av pizza med ost og tomatsaus som smelter og damper.

    Alltid Digg

    Vi setter bærekraft og kvalitet høyt – men aldri på bekostning av den digge smaken. Digg smak og god samvittighet, hver eneste gang!

  • Luftfoto av en planteåker med tau og grønne planter i parallelle rader.

    Bli med på vår reise

    Vår lidenskap for gode råvarer og bærekraftig drift handler om mer enn bare digg pizza. Det handler om å ta vare på naturen, velge ekte og gode råvarer som gjør oss godt samtidig som vi gir deg den digge smaken du “craver”. Takk for at du tar del i vår reise. Velkommen til Digg Pizza – vi holder det ekte!

  • Hender holder en bolle av deig, klargjort for baking, med mel på hendene.

    Kvalitet, bærekraft og helse

    Surdeig er en eldgammel og bærekraftig bakeprosess hvor deigen gjæres sakte. Denne naturlige fermenteringen bryter ned gluten og stivelse på en skånsom måte, noe som kan gjøre pizzaen lettere å fordøye og mer næringsrik. Surdeigen i kombinasjon med kaldheving gir god holbardhet på deigen, reduserer matsvinn og gir deg en sprø, luftig bunn som smaker og føles bedre.